Napisao Stipe   |   Objavljeno u 5. promet, 6. zarada  |           

Tweetanje Slika za Dodatno Isticanje

Tweetanje Slika za Dodatno IsticanjeVeliki sam ljubitelj Twittera kojeg sam počeo koristiti negdje oko 2007. godine. Moram napomenuti kako su se mnoge stvari promijenile na Twitteru u posljednjih 7 godina, ali jedna stvar koja se nije promijenila je ta da konstantno tražim načine kako privući pažnju posjetitelja i kako zaraditi novce koristeći ga.

Uz Twitter samo počeo zarađivati gotovo odmah nakon prijave i početka korištenja. Upravljao sam desecima računa i pribavljao na tisuće klikova. Za razliku od ostalih marketera, to je bio i ostao moj najprofitabilniji izvor prometa. Koristim i nešto malo Facebook za oglašavanje ali u znatno manjoj količini u odnosu na Twitter.

Kada je Twitter počeo prikazivati slike u korisničkim timeline-ovima time su otvorili vrata za više prilika za dodatnu izloženost i potencijalnu zaradu više novca!

Pogledajte priložene isječke mog Twitter timeline-a i razmislite o tome koji je vama tweet najuočljiviji.

Tweetanje Slika za Dodatno Isticanje

Je li to prvi tweet od Žaka Sonijera? Sumnjam. Zamislite sada da pregledavate prijateljeve tweetove na svome timelineu i i iznenada vidite moj tweet sa prethodnog prikaza. Vjerojatno će vam biti upečatljiv!

Veličina Slike za Twitter: 600×300

Najbolja veličina za objavu slike na Twitteru jest ona 600×300px dimenzija. Zaista, bilo koja slika u omjeru 2:1 piksela je dobra, ali se ipak držite dimenzija 600×300 zato što je lakše za zapamtiti. Unutar same slike također možete uključiti i nekakav upečatljivi okvir upozorenja pri dnu, što je iznimno lako s Photoshop-om ili nekim drugim uređivačem slika. Besplatne ikone upozorenja (ili bilo koje druge) možete naći na Iconfinder.

Slike su izvrstan izbor, ali mi želimo klikove!

Pridobivanje pozornosti korisnika dok se spušta i pregledava svoj Twitter timeline je samo dio formule tweetanja slika za dodatno isticanje. Većinu vremena cilj vam neće biti isticanje slike kako bi ju korisnik samo pogledao, već kako bi kliknuo na vaš link!

Trik koji korisnim za povećanje CTR-a svojih linkova je dodavanje strelice (<–) i malo teksta nakon nje. Tekst koji se nalazi nakon strelice je ono što što smatram svojim pozivom na akciju. Ako želim da se netko registrira na nekakvu stranicu za upoznavanje, reći ću nešto poput Klikni ovdje i registriraj se. To također pomaže pri odvajanju vašeg lika od pic.twitter.com linka za dotičnu sliku koju ste tweetali.

I što još čekate? Probajte i obavijestite me u kojoj mjeri vam je koristilo! 

twitter


Postavite Svoj Komentar

Morate se prijavite se kako biste komentirali.

 

Dobrodošli na Dnevnik Pobjednika!

Prijavite se i primajte novosti o najnovijim trendovima, najboljim rješenjima i strategijama koje će vaš marketing pretvoriti u izvor zarade!

Poštujemo Vašu privatnost.