Napisao Stipe   |   Objavljeno u 3. dizajn  |           

[Novo] Stvaranje WordPress Tema od Nule

stvaranje-wp-tema-od-nuleNakon što sam uhvatio malo vremena i zraka od kreiranja WordPress stranica prilagođenih željama mojih klijenata, odlučio sam se za jednu izvrsnu stvar. Budući da su web stranice u WordPress-u iznimno tražene i cijenjene te možete ostvariti izvrsnu zaradu njihovim kreiranjem, održavanjem i vođenjem, odlučio sam napisati knjigu, u obliku vodiča, koja će sadržavati sve ono neophodno kako biste i vi mogli stvarati i dizajnirati gotove jedinstvene WordPress teme za sve svoje klijente te tako zarađivali novac za svoje male životne radosti. Knjigu sam pojednostavnio do krajnjih granica kao bi vam sve bilo jasno i razumljivo te kako biste uživali u WordPress-u, bilo kao hobiju ili kao izvoru zarade, a zaraditi se može jako dobro, vjerujte mi na riječ.

 

Predmet: Knjiga – 120 stranica (PDF)
Naziv: Stvaranje WordPress Tema od Nule
Cijena: 17$ (97 kn) – PayPal

Autor Knjige

stipeAutor knjige “Stvaranje WordPress Tema od Nule” kao i stranice Dnevnik Pobjednika, na kojoj se trenutno nalazite, je isti – Stipe Stolfa. Da, autor sam ove izvrsne knjige, koja je druga po redu, nakon njenog prvog izdanja pod nazivom “WordPress – Stvaraj i Dizajniraj”, koja je također bila dostupna isključivo u PDF formatu. Po zanimanju sam magistar marketinga, programer a odnedavno i profesor. WordPress-om i internet marketingom se uspješno bavim već više od 8 godina, na što ukazuju moje brojne affiliate stranice koje mi predstavljaju primarni izvor zarade, kao i zadnje dvije knjige koje su izvrsno prihvaćene od strance korisnika.

Što Sve Knjiga Uključuje?

stvaranje-wordpress-tema-od-nuleeKnjiga je napisana u obliku višedijelnog vodiča putem kojeg vas, korak po korak, vodim kroz kompletan proces dizajniranja i objašnjavanja onoga što radim (i zašto to radim). Upravo to knjigu čini iznimno preglednim i jasno razumljivim vodičem unutar kojega se možete nebrojeno puta vraćati kako biste se podsjetili na zaboravljeno. Unutar knjige bavimo se:

1. Pretvaranjem HTML/CSS u WordPress Temu

Kako bih vam dodatno olakšao rad, unutar knjige uključio sam i PSD-ove (Photoshop) datoteke koje sam kasnije pretvorio u HTML. U prvom dijelu knjige naučit ćete pretvarati postojeće HTML/CSS datoteke u jedinstvenu WordPress Temu. Usput ćete saznati mnoštvo korisnih informacija o tematskim stranicama kojima se bavimo, hijerarhiji same WordPress Teme, kao i o samoj WordPress Petlji.

2. Stvaranjem Prilagođene Vrste Posta

Mislim kako je ovo jedan od najboljih i najkorisnijih WordPress dodataka. On će vam omogućiti stvaranje vaših vlastitih vrsta sadržaja što znači da će svaka vrsta imati svoj zasebni tematski predložak. Moći ćete samostalno unaprijediti WordPress iz običnog CMS-a (sustava koji omogućuje upravljanje sadržajem) ograničenog samo na blog postove i stranice, u multifunkcionalni CMS uz pomoć kojeg možete upravljati bilo kakvim zamišljenim pa i izmišljenim sadržajem. Kreirat ćemo i popise različitih vrsta i podvrsta kako biste mogli stvoriti poslovni imenik.

3. Tematskim Opcijama i Widget-ima

Unutar samog WordPress-a moći ćete stvoriti vlastitu jedinstvenu temu dodavanjem stranice ‘Tematske Opcije’ i prilagođenih widget-a. U ovom djelu, našim budućim korisnicima olakšavamo korištenje naše teme kako bi mogli lagano i bezbrižno dodavati svoje vlastite prilagodbe bez zavirivanja u kod ili kreiranja same pod-teme. To će vam zauzvrat omogućiti da vas vaši korisnici dožive kao istinskog WordPress profesionalca!

4. Stvaranjem Dodatka

Jedna od najmoćnijih odlika WordPress-a jest mogućnost korištenja dodataka kako biste si uvelike olakšali posao u svim pogledima. Kako biste si pojednostavili poslovanje, osnovnom WordPress-u možete dodati funkcionalnost bez mijenjanja temeljnih WordPress datoteka. Postoje ogromni direktoriji besplatnih i premium dodataka koji vam proširuju mogućnosti korištenja WordPress-a. U završnom djelu knjige naučit ćete stvoriti vlastiti dodatak. [rev_slider stvaranjewpon]

Što Vi Dobivate Knjigom?

Ako se odlučite za ovu iznimno korisnu knjigu, dobiti ćete:

  1. Profesionalnu i potpuno funkcionalnu WordPress Temu slikovitog naziva ‘Profesionalac’, koju možete koristiti za vlastite potrebe.
  2. Skup gotovih Photoshop (PSD) datoteka za Početnu Stranicu, Stranicu Poslovnog Imenika, Blog Stranicu te za Stranicu Samostalnog Posla. One vam pospješuju i ubrzavaju proces stvaranja WordPress Teme. Izvrsne su i zbog uštede vremena.
  3. Skup HTML datoteka kreiranih iz PSD-ova kojima dodatno štedite vrijeme. Njih ćete koristiti pri kreiranju ‘Profesionalac’ WordPress Teme.
  4. Osim četiri stranice kreirane iz PSD-ova, HTML mapa uključuje /css/ mapu s četiri CSS datoteke kako bi vam proces stvaranja bio što lagodniji. Dobiti ćete i sve slike koje sam koristio u HTML predlošku kako biste lakše modificirali postojeće, odnosno kreirali vlastite slike.

Kome je Knjiga Namijenjena?

Knjiga “Stvaranje WordPress Tema od Nule” namijenjena je svima vama željnima učenja WordPress-a te zarađivanja putem kreiranja, dizajniranja i vođenja jedinstvenih premium WordPress tema za vaše klijente. Knjiga će vas naučiti sve što trebate znati kako biste postali WordPress profesionalac. Nakon što proučite knjigu znat ćete WordPress u najsitnije detalje, toliko da ćete moći učiti i poučavati druge o tome kako kreirati WordPress Teme od Nule te o samom funkcioniranju WordPress-a. I sve to na jednostavan i razumljiv način. Ako vam je cilj ostvariti si mjesečni priljev novca tako što ćete izrađivati, uređivati, voditi ili prodavati gotove premium WordPress Teme, tada ste na pravoj adresi i ovo je upravo ono što ste tražili.

Dokaz

Najbolji mogući dokaz izvrsnosti knjige jest upravo stranica na kojoj se nalazite. Stranica je napravljena s ciljem privlačenja, interakcije te što dužeg boravka posjetitelja na njoj. Dnevnik Pobjednika svakodnevno zaprimi više od 100 posjetitelja koji se zadržavaju više od 4 minute na njoj i svakodnevno šalju upite kako bi poboljšali vlastito WordPress internet poslovanje. Pomažem im prijedlozima, savjetima i proizvodima od kojih oni profitiraju a ja ostvarim novčanu korist, a to je upravo ono što i jest bit ovoga posla. Knjigu je do 15.3.2014. naručilo 64 korisnika, bez iti jednog otkazivanja narudžbe, iako je uključena garancija od 30 dana.

Bonus

Ako se odlučite za ovu izvrsnu knjigu i naručite ju do kraja 3. mjeseca, od mene ćete, potpuno BESPLATNO DOBITI i 10 najnovijih WordPress Tema u vrijednosti 200 dolara kako biste se imali na čemu učiti i kako biste si dodatno olakšali sam proces “stvaralaštva”. Preporučujem Vam da skratite proces razmišljanja i premišljanja, pratite instinkt i odlučite se do kraja 3. mjeseca i uzmete sve što vam dajem.

Negativne Strane Knjige

Jedina negativna strana knjige jest što izrađivanjem WordPress Tema nećete moći zaraditi za vilu na moru, Ferrari, jahtu i sl. ali ćete s vremenom moći zaraditi iznadprosječnu plaću kako biste mogli uživati u malim životnim radostima, a to je ono realno što i očekujete zar ne?

Zaključak

Iz osobnog iskustva vam preporučujem ovu jedinstvenu knjigu jer vam je ona jedina garancija uspjeha na sve konkurentnijem i zahtjevnijem WordPress i internet marketing tržištu. Mislim kako ćete već za mjesec dana početi ostvarivati prihode od svog WordPress rada, bilo kao kreator ili kao internet marketer. Stoga vam savjetujem da pročitate niže navedene skraćene bilješke te potom naručite knjigu “Stvaranje WordPress Tema od Nule“!

Ukratko

Predmet: Knjiga (PDF)
Naziv: Stvaranje WordPress Tema od Nule
Jezik: Hrvatski
Stranica: 120
Autor: Stipe Stolfa
Cijena: 17$ (97 kn)
Način Plaćanja: PayPal
Saržaj Knjige: Preuzmite Ovdje

 

Spremni?Kliknite ovdje i Naručite Odmah!

 


Postavite Svoj Komentar

Morate se prijavite se kako biste komentirali.

 

Dobrodošli na Dnevnik Pobjednika!

Prijavite se i primajte novosti o najnovijim trendovima, najboljim rješenjima i strategijama koje će vaš marketing pretvoriti u izvor zarade!

Poštujemo Vašu privatnost.