Napisao Stipe   |   Objavljeno u 4. bloganje  |           

Najprofitabilniji Blogovi – Zaradite Online Blogajući

Blog Zvijezde Zarađuju Bogatstvo Online

Danas sam odlučio istražiti koliko mjesečno zarađuju moji omiljeni blogovi i opće me ne iznenađuje podatak da neki od njih mjesečno zarađuju i preko $100 000. Ovi blogovi i priče o uspjehu su i mene  inspirirale kako bih postavo bloger. Ove Super zvijezde blogeri me nastavljaju oduševljavati i danas – i drže me motiviranim kako ne bih odustao kad god pomislim na odustajanje, posebno u samim počecima.

Ako još nisam uspio, nadam se da pomoću ove liste možete vidjeti kako samo moćno i zahvalno bloganje može biti i kako vas može inspirirati da SLIJEDITE SAN i stvorite vlastiti blog.

Posebne Napomene:

  1. Kako bih vam dao neke ideje o potencijalnim mogućnostima – vjeruje se da top blogerska mreža, Weblog, Inc. mjesečno zaradi oko 30 milijuna dolara prihoda od svojih 13 milijuna posjetitelja.
  2. I to nije samo o mjesečnom zarađivanju, to je također izgradnja BUSINESSA koji može biti prodan, kao što je to učinio 22-godišnji Johns Wu kada je prodao svoj blog za 15 Milijuna Dolara.

Ispod pogledajte listu TOP NAJPROFITABILNIJIH BLOGOVA i NJIHOVIH VLASNIKA. U pripremi su mi intervjui s nekima od njih te se nadam kako će izaći u sljedećim mjesecima – pa ih potražite.

++++

10 Blogova Koji Zarađuju Velike Količine Novca Online

+++++++

#1 Techcrunch Michael Arrington $ 400,000Baneri za Oglašavanje

#2 Mashable Pete Cashmore $ 560,000 Baneri za Oglašavanje

#3 Perez HiltonMario Lavandeira $ 450,000Baneri za Oglašavanje

#4 Timothy SykesTimoty Sykes$ 150,000 Affiliate Prodaja

#5 Gothamist Jake Dobkin$ 150,000PPC

#6 The Huffington PostArianna Hufington$ 2,330,000 PPC

#7 Problogger Darren Rowse$ 40,000Baneri za Oglašavanje

#8 Dooce Heather B. Armstrong $ 50,000 PPC

#9 Talking Point MemoJoshua Michan Marshall$ 45,000Baneri za Oglašavanje

#10 Kotaku Nick Denton$ 32,000Baneri za Oglašavanje


Što Duže Ne Poduzimate Akciju, To Više Novca Gubite

+++++++++

Pomogao sam tisućama ljudi kako bi započeli zarađivati online blogajući. Najveći problem koji imam sa svojim ”učenicima je nedostlijednost i odugovlačenje, ako želite uspjeti u bilo kojem poslu morate prvo početi a zatim se na njemu zadržati. Iako sam imao nekoliko stranica koje su mi preko noći donijele mnogo novca, nije uvijek takav slučaj, ustvari sasvim suprotno s nekim blogovima, pa imajte na umu ne odustati prerano.

Prva stvar koju trebate napraviti nakon što ste posjetili ovu stranicu je prijaviti se za moj BESPLATNI 7-dnevni eVodič za online zarađivanje, on vas prvotno uči kako sam ja stvorio IncomeDnevnik.info te kako i vi možete napraviti svoj blog kako bi stvorili stalni izvor prihoda (i više) pomoću njega. Slijedeće što ću vam predložiti je da pogledate neke od eKnjiga koje preporučam, vlastito obrazovanje i učenje je jako bitno, čak i sada kada sam ostvario uspjeh, još uvijek svakodnevno učim i obrazujem se. Možete početi sa eKnjigom Roba Benwella Blogging to the Bank.

Na Koji Način Zaraditi Novce Od Bloganja

Postoje mnoge metode koje ovi blogeri koriste kako bi zarađivali na svojim blogovima, različitim tehnikama na pojedinim blogovima. S nekim blogovima je lakše prodavati proizvode, neki pak imaju vioko plaćene ključne riječi a na neki vrlo jednostavno privuku milijune posjetitelja svaki mjesec! Ispod se nalaze neke od tehnika koje se koriste.

Oglašivački Baneri

Daleko najpopularnija metoda oglašavanja do sada. Novi vrhunski servis BuySellAds se brine o pronalaženju oglašivača za vas i vodi brigu o svim procesima za malu proviziju od 25% što se jako isplati!

advertising banners1 Top Earning Blogs   Make Money Online Blogging
CPM Oglašavanje

Ova metoda je jako popularna za web stranice koje primaju veliku količinu prometa, oglašivači plaćaju radije po broju impresija nego po količini prodaji ili klikovima! Za CPM Oglašavanje pogledajte Adtegrity.

cpm advertising1 Top Earning Blogs   Make Money Online Blogging
Affiliate Prodaje

Provizija od prodaje ovisno o području i sadržaju vašeg bloga može biti ogromna, kod mene je ona za sada daleko najveći izvor zarade. Promovirate jako dobre i kvalitetne proizvode i tako dobijate sjajne provizije. Affiliate mreže uključuju  CJ.comClickBank.

affiliate sales Top Earning Blogs   Make Money Online Blogging
Plaćenje Po Kliku PPC

Do sada najlakši izvor zarade putem vaše web stranice je plaćanje po kliku kojim posjetitelje šaljete na druge stranice. Pomoću programa kao što su Google Adsense i Netklix vrlo je lako dodati njihov kod i početi zarađivati već danas.

google adsense1 Top Earning Blogs   Make Money Online Blogging

Do Uspjeha U Bloganju,

Stipe Stolfa
Komentari su zaključani.

 

Dobrodošli na Dnevnik Pobjednika!

Prijavite se i primajte novosti o najnovijim trendovima, najboljim rješenjima i strategijama koje će vaš marketing pretvoriti u izvor zarade!

Poštujemo Vašu privatnost.