Napisao Stipe   |   Objavljeno u 4. bloganje  |           

List Eruption – WordPress Dodatak Za Izgradnju Mailing Lista Koji Dokazano Najbrže Povećava Zaradu

Vjerojatno ste već stotinu puta čuli kako se novac nalazi u mailing listama… to je točno! Za internet marketere i online poduzetnike izgradnja liste od odgovornih i odanih pretplatnika je poput virtualnog bankomata. Ako porazgovarate s bilo kojim uspješnim super affiliate-om ili online marketerom, reći će vam kako im je najveća pogreška što nisu odmah, od prvoga dana počeli graditi mail listu.

Vaša lista je najdragocjenija i najveća imovina kompletnog vašeg biznisa. Biti u mogućnosti slati mailove ogromnoj listi pretplatnika, s kojima ste izgradili odnos pun povjerenja, može vam donijeti stotine pa i tisuće dolara… i sve to slanjem samo jednoga maila!

Većina vas već zna kako veliku količinu svoga vremena i energije trošim na izgradnji i održavanju vlastitih mail lista. Posljednjih sam nekoliko tjedana proveo testirajući najnoviji dodatak za izgradnju mailing listi, a on se zove List Eruption. List Eruption dodaje vrhunski sofisticiran element mojim tehnikama za izgradnju mailing lista kako bih ostvarivao znatno BOLJE rezultate.

Dopustite mi da Vam kažem nešto više o ovom super dodatku…

Pretplatnici Povećavaju Vašu Listu Umjesto Vas

Sjajna stvar vezana za List Eruption je da omogućuje svakom vašem pretplatniku da neprestano, umjesto vas povećava pretplatnike na vašoj listi. Svaki pretplatnik radi za vas kao affiliate, a sve kako bi pomogao u privlačenju prometa i većeg broja pretplatnika. Glavna ideja List Eruption-a je besplatno ponuditi korisne informacije za affiliate-a, zatim proizvesti bonus nagrade ukoliko oni svoje prijatelje upute na prijavu i pretplatu na isti onaj sadržaj na koji su se i oni sami prijavili.

Kako Funkcionira:

  • Korak 1: Korisnik je upućen na stranicu za prijavu
  • Korak 2: Nakon što je postao novi pretplatnik, dobiva još jednu zanimljivu, dodatnu ponudu ukoliko i svoje prijatelje uputi na istu stranicu
  • Korak 3: Dobivaju jedinstveni URL za upućivanje kao i opcije društvenog dijeljenja kako bi to objavili svojim prijateljima te kako bi ostvarili dobitak za svako upućivanje
  • Korak 4: List Eruption automatski dostavlja dodatni sadržaj koji ste kreirali, na isti način na koji upućuje i pretplatnike
  • Korak 5: Upućeni pretplatnici budu provedeni kroz jednak proces, neprestano gradeći Vašu listu!

Stvorite Visoko Funkcionalne Prijavne Stranice

Bez obzira na na vaše stručne vještine, List Eruption dolazi sa velikim brojem profesionalno dizajniranih predložaka za prijavnu stranicu, koje mogu biti prepravljene kako bi odgovarale onome što nudite. Svaka od tih prijavnih stranica je testirana i dokazana kao iznimno funkcionalna što se očituje kroz veliki broj prijava, tako da uz njihovu pomoć možete maksimizirati učinkovitost kada je u pitanju izgradnja mailing listi.

Ako ste zadovoljni sa Temom koju trenutno koristite, vrlo jednostavno možete dodati obrazac List Eruption-a na bilo koju WordPress stranicu ili unutar bilo kojeg blog posta. Korištenje je vrlo jednostavno, sve što trebate je umetnuti kratki kod na stranicu ili u post, a on će za Vas postaviti prijavni obrazac. Ukoliko Vaš blog posjeduje rubni stupac, možete jednostavno dodati List Eruption widget, koji će u Vaš rubni stupac dodati prijavni obrazac kako biste ostvarili znatno više uspjeha.

Sustavni Podsjetnik Za Dodatno Sudjelovanje

Element koji mi se naročito svidio kod List Eruption-a je sistem koji vam napominje kako ne biste zaboravili nekoga uputiti na pretplatu, a koji je ugrađen unutar List Eruption-a. To sam primijetio nakon slanja email podsjetnika svakom pojedinačnom pretplatniku, on ih je podsjećao da nastave upućivati svoje prijatelje te zauzvrat ostvare lijepe bonuse, zadržavajući ih na taj način da i dalje upućivaju što više pretplatnika na moju listu.

Praćenje Pretplatnika

Na koncu, postoji i kompletni sistem za praćenje pretplatnika izgrađen unutar WordPressa, tako da ne morate odlaziti stalno na svoj vlastiti email kako biste provjeravali statistiku. Pogledate unutar List Eruptiona i vidite tko se pretplatio, koliko vam je ljudi uputio te na kojoj je razini što se nagrađivanja tiče.

Zašto je List Eruption Možda i Najbolji Dodatak Za Izgradnji Mail Lista?

List Eruption je uistinu jednostavan za postaviti. Sve što sam ja trebao napraviti kada sam ga postavljao je bilo upisati svoje email podatke, kreirajući na taj način i svoj prijavni obrazac i sadržaj zahvalne stranice te sam odmah bio spreman za početi. Nema potrebe za dodatnim stručnim vještinama kako biste započeli. On također nastavlja sakupljati dragocjene povratne informacije od svojih trenutnih korisnika kako bi unaprijedili List Eruption za inačicu 2.0.

”Zarazni” aspekti List Eruptiona leže uj činjenici da je jedan pretplatnik sa vaše liste u mogućnosti privući 10, 20, 50 pa čak i 100 novih pretplatnika. Osobno nisam čuo niti za jedan dodatak koji može tako nešto! Ako nastojite podići razinu izgradnje vlastitih listi i unaprijediti vlastito bloganje, predlažem vam da obavezno pogledate ovaj dodatak!

Ovdje Preuzmite WordPress Dodatak – List Eruption!

++++++

Komentari su zaključani.

 

Dobrodošli na Dnevnik Pobjednika!

Prijavite se i primajte novosti o najnovijim trendovima, najboljim rješenjima i strategijama koje će vaš marketing pretvoriti u izvor zarade!

Poštujemo Vašu privatnost.