Napisao Stipe   |   Objavljeno u 6. zarada  |           

Kako Zaraditi Novac na Internetu Pomoću ClickBank-a

Kako Zaraditi Novac na Internetu Pomoću ClickBankaClickBank je trenutno najveća web stranica kada je affiliate marketing u pitanju. Ako želite zaraditi novce online, a ne posjedujete vlastiti proizvod koji biste mogli promovirati, nema boljeg rješenja nego promovirati nečiji tuđi proizvod u zamjenu za dio dobiti od njegove prodaje?

ClickBank ne traži nikakav novac za prijavu i otvaranje korisničkog računa te ne pravi nikakve probleme ukoliko želite početi bez početnog kapitala, a pri tome vam opet pruža mogućnost odabira bilo kojeg proizvoda po vlastitome ukusu kako biste ga promovirali. To je također sjajna šansa za eksperimentirati, te ujedno i za stjecanje uvida u područja koja su profitabilna te koja od tih područja posjeduju najbolje proizvode na čijim prodajama bise moglo najviše zaraditi.

Što se početnika u affiliate marketingu tiče, definitivno najbolje mjesto odakle biste trebali početi je ClickBank
zarada novaca na internetu s ClickBank-om
Clickbank affiliate korisnički računi su besplatni i jednom kada napravite svoje vlastiti, imati ćete na raspolaganju sve potrebne mogućnosti za promoviranje proizvoda – većinom e-knjige – vašoj ciljanoj publici.

Vjerojatno se pitate kako raditi sve to kada ne posjedujem nikakvu web stranicu niti blog. Ne brinite, sve što trebate učiniti je jednostavno nabaviti si besplatnu web stranicu (ili više njh),  recimo sa Squidoo-a.

Ukoliko pak posjedujete vlastitu web stranicu tada je iznimno jednostavno promovirati ClickBank-ove proizvode vašoj postojećoj publici jednostavnim pretraživanjem stvari koje bi im se mogle svidjeti. Preporučam korištenje Clickbank-ove tražilice kako biste suzili i sortirali broj proizvoda te kako biste odabrali neku prikladnu kategegoriju i uvjerili se kako ste pronašli najprikladnije artikle.

Nakon odabira nekog od proizvoda, dobiti ćete povjerljivi link (hoplink) koji će osigurati dio prihoda ukoliko netko na njega klikne i nakon toga kupi proizvod koji mu preporučate. Taj povjernljivi link možete i sakriti ukoliko želite dodatnu sigurnost. To je danas moguće učiniti jednostavnim posjetom bilo kojoj od mnogih stranica za skraćivanje URL-ova, ja osobno koristim http://tiny.cc/.

Najbolji način kojim možete profitirati od ClickBanka je fokusirati se na pružanje više korisnog sadržaja a ne samo affiliate linka na koji bi vaši pposjetitelji trebali kliknuti. Ideja je gotovo preprodati proizvod prije nego li posjetitelji uopće dođu do prodajne stranice proizvoda, prodajnog pisma. Trebate biti u stanju preporučiti im ga prvenstveno uzbudljivim prikazivanjem vašeg osobnog entuzijazma prema njemu.

zaraditi novac na internetu

Veliki broj affiliate-a uspije doći do te razine da izrađuju jednostavne besplatne web stranice (na Squidoo-u) ili čak kompletne i složene web stranice o specifičnom predmetu i temi, te pišu (ili imaju nekoga tko piše za njih) o stvarima koje će njihovim korisnicima biti korisne i interesantne. Takvim načinom, s vašim posjetiteljima gradite odnos povjerenja te projektirate sliku nekoga kome se može vjerovati. Zbilja ironično, ali ako nastupite isključivo kao affiliate, ljudi će misliti kako imate samo jednu namjeru – zaraditi novac, u tom slučaju posjetitelji neće niti na sekundu pogledati prodajno pismo ili stranicu na koju ga vi želite poslati – pa čak i ako je dotični proizvod uistinu vrijedan te bi ga se svakako trebalo pregledati.

Manje je više kada ste affiliate koji nastoji zaraditi novac od ClickBank-a, i što se više budete toga pridržavali, imati ćete veće šanse za ostvarenje prodaja.

Odlična stvar je da bez obzira koliko različitih proizvoda želite i možete promovirati, kompletni vaši prihodi ići će direktno na jedan jedinstveni račun, spreman za isplatu čim dosegne prag plaćanja.

Najbolji način za početak s ClickBankom je preglededati neke stranice unutar vašeg područja rada kako bi dobili uvid na koji način sve to funkcionira. Nakon što ste obavili ta početna istraživanja na nekolicini web stranica s vašeg područja te nakon što ste razvili načine i primjenili ih na svoju web stranicu, polako ali sigurno početi ćete uviđati rezultate.

Prije nego li odete na ClickBank kako biste se registrirali i otvorili si vlastiti, besplatni korisnički račun, obavezno pogledajte slijedeći proizvod koji će vam znatno olakšati i jako povećati uspjeh u ostvarivanju prihoda pomoću ClickBank-a. Za detaljan pregled proizvoda kliknite ovdje!

Kako Zaraditi Novac na Internetu, affiliate, clickbank


Komentari su zaključani.

 
NAJBOLJI TESTIRANI WORDPRESS DODACI

KOJI ĆE UNAPRIJEDITI VAŠE POSLOVANJE I ZARADU!

BESPLATNO se prijavite na obavijesti o najkorisnijim WordPress dodacima. Nakon što dodatke testiram, šaljem izvješće na Vašu Email adresu kako biste si unaprijedili internet poslovanje i povećali zaradu!