Napisao Stipe   |   Objavljeno u 7. intervjui  |           

Joost De Valk – Zašto Sam Uspješan

Uvjeren sam kako je Joost De Valk poznat svima vama, dobro je poznat u cijeloj blog industriji te je visoko profilirana osoba kada je bloganje u pitanju. Joost je intervjuiran od strane mnogih ljudi i tvrtki, jedan od njegovih nedavnih intervjua je bio s dobro poznatim off-line časopisom gdje je govorio o vlastitim WordPress dodacima.

Koliko sam mogao zaključiti intervjuirajući Joost-a putem Skype-a mogu reći kako posjeduje fantastičan osjećaj za komunikaciju. Njegovi dodaci jednostavno rade, zapravo bih rekao kako odlično rade, sve su njegove stranice uvijek istančane i profesionalne. Kada smo već kod njegovoga rada, on uistinu radi ono što nama prenosi, nije neki samo-prozvani ”Guru” već je šampion SEO-a, ekspert kada je u pitanju online marketing te je vrlo pristojan čovijek za komuniciranje. Ako još uvijek niste pogledali Joost-ovu stranicu, stvarno bistu ju trebali posjetiti i pregledati nakon što pročitate ovaj sjajan intervju s kojim je počastio ovu stranicu. Ukoliko ga želite kontaktirati ili jednostavno samo pregledati njegovu fantastičnu web stranicu zajedno sa dodacima, možete ga pronaći na Yoast.com

Brzinska Pitanja

Najbolja Poslovna Kupnja?
Macbook Pro
Najveća Inspiracija?
John Gruber i Brian Clark
Omiljena Poslovna Web Stranica?
Copyblogger i Daring Fireball su na vrhu liste

+++++++++++++++++

++++++++++++++++++

++++++++++++++++++

Kako Sam Počeo

Svoj sam blog započeo 2004. godine, s prvim ozbiljnijim stvarima na njemu 2005. godine, sve na stranici naziva joostdevalk.nl. 2006. godine sam započeo css3.info, koju trenutno više ne posjedujem, a u lipnju 2008. godine svoj sam vlastiti blog prebacio na yoast.com. Negdje oko 2007. počeo sam zarađivati ”ozbiljne” novce sa svojim blogovima podavajući oglase. U to sam vrijeme još uvijek bio stalno zaposlen kao SEO (opimizer za tražilice). Polovicom 2010. godine odlučio sam poduzeti radikalne mjere i krenuti dalje sam, tako da sam u prosincu 2010. godine u potpunosti napustio svoj posao.

Što Me Motivira Kako Bih I Dalje Ostao Uspješan

Moj biznis opisuje ono što sam ja, on je ”ja”. Radim ono što volim raditi; blogam, pregledavam stranice, razvijam nove dodatke sam za sebe i za svoje tvrtke, optimiziram stranice. Jednostavno radim ono što volim. Ako mi se pak projekt ne sviđa ili ako jednostavno u njega ne vjerujem, odbijem ga.

Na Koji Način Radim

Radim od kuće. Razlog je taj što imam dvoje djece, ustanem se u pristojno vrijeme te radim vremenski kao i kada sam radio dok sam bio u uredu, nakon toga ručam sa svojom ženom i djecom te također odradim nešto posla i popodne. Putem Sype-a komuniciram sa Frederickom, s kojim zajedno radim na nekoliko projekata, a Skype koristim i kako bih razgovarao i sa drugim klijentima. Nemam zaposlenike te ih niti ne namjeravam imati jer imam jedva toliko vremena kako bih pazio na sebe.

Kako Sam Uspio Tako Brzo Razviti Svoj Biznis

Moj blog i moji dodaci, zajedno sa činjenicom i sposobnošću komuniciranja u javnosti, omogućavaju mi dopiranje do šire publike.

Što Mi Donosi Najviše Novca

To zbilja ovisi od mjeseca do mjeseca, također, pomoću SEO konzultantske usluge je najlakše zaraditi brdo novca, ali ne namjeravam previše to raditi jer jako brzo postane dosadno…

Dan Kada Sam Shvatio Da Sam Uspio

Još uvijek nemam taj osjećaj da sam uistinu uspio. Imam osjećaj kao da i nisam još. Imam u planu jor neke velike stvari za sljedeću godinu koje mi mogu pomoći kako bih se osjećao da sam uspio.

Bio Bih Usješniji I Prije Samo Da Sam…

Kada se osvrnem, trebao sam početi raditi sam već godinu,godinu i pol ranije, ali bih tada propustio raditi u OrangeValley-u, što je također bilo jedno sjajno iskustvo. Tako da, sve u svemu, stvano ne žalim.

Na Što Biste Se Vi Trebali Usredotočiti

Postoje mnogi putevi koji vode u Rim, trebali biste izabrati onaj put na kojem ćete uistinu uživati. Najvažniji aspekt svega je zabaviti se te svako malo zastati kako bi razmislili o tome što radite.

Zašto Ja Jesam Uspješan A Vi Možda Još Niste

Ono što utječe na uspjeh svakoga pojedinca je kombinacija inteligencije, marketing ”osjetila” i obične sreće da se u pravome trenutku nađete na pravome mjestu.
++++++++


Komentari su zaključani.

 

Dobrodošli na Dnevnik Pobjednika!

Prijavite se i primajte novosti o najnovijim trendovima, najboljim rješenjima i strategijama koje će vaš marketing pretvoriti u izvor zarade!

Poštujemo Vašu privatnost.